Voedingsdeskundige
Lieke van Horen

Nadat ik een aantal jaar voor mezelf had uitgezocht en ondervonden hoe ik gezond(er) kon eten en wat dat dan voor mij opleverde, ben ik een opleiding in de voeding gaan doen. Mijn doel is nu dat ik iedereen die ook gezond(er) wil eten te kunnen laten ervaren dat juiste voeding en voldoende beweging je veel kan opleveren.

Niet altijd gemakkelijk

Is het gemakkelijk om te doen? Om eerlijk te zijn, niet altijd. Zit je niet zo lekker in je vel, gebeuren er minder leuke dingen in je leven dan zijn dat de moeilijke momenten, want dan denk je ‘ach, wat maakt het uit‘.
Om hier goed mee om te gaan en te beseffen dat je juist op deze momenten goed voor jezelf moet zorgen, is best moeilijk en lukt ook niet altijd. Daarin ben ik niet heel veel anders dan een ander. Dus ik smokkel ook wel eens.

Smokkelen

Onderhand ben ik zover dat ik merk dat mijn lijf veel moeite heeft met mijn ‘smokkelmomenten’ waardoor ik dan weer snel over schakel naar mijn dagelijkse eet- en beweegpatroon. Hierdoor kan ik heerlijk uit eten gaan, makkelijker op vakantie zonder Norrit en heb ik niet snel meer een ‘griepje’. Ik ben op gezond gewicht voor mijn lichaamsbouw en lengte.

juiste voeding en voldoende beweging kan je veel opleveren

Heb je een (hulp)vraag?

Neem vrijblijvend contact op!

info@psycholoog-almere.nl

Bel 06 2880 1258 of stuur een whatsapp. Mocht mijn assistente Vaya niet meteen de telefoon kunnen beantwoorden, laat dan je naam en telefoonnummer achter. Zij belt je zo snel mogelijk terug.

Locaties
Filipijnenstraat 92, 1339 NX Almere-Buiten
RJH Fortuynstraat 83, 1019 WJ Amsterdam

AGB 90067803

3 + 3 =