Lifecoach
Henk Clemens

Hallo, ik ben Henk en sinds kort werk ik samen met Mathilda.
Uit ervaring weet ik dat het heel erg kan helpen om met iemand te praten, buiten de mensen in je eigen privé kringetje om. Niet alles wat je op je pad tegen komt, kun of wil je met hen bespreken, maar je hoeft ook niet voor alles naar iemand als Mathilda, een psycholoog.

In gesprek

Soms zijn gewoon een paar goede gesprekken genoeg. En bij mij kun je zonder gedoe terecht. Dankzij een geprofessionaliseerde, NLP (Neuro Linguistic Programming) en Fitvak (Sport en voeding), achtergrond, in combinatie met bergen levenservaring, kun je met mij over de meest uiteenlopende zaken praten. Gewoon, op een makkelijke manier met iemand contact hebben en zonder vooroordelen kunnen praten over wat jou bezighoudt, waar je naar toe wilt en eventueel wat je tegenhoudt om daar te komen.

De coaching

Veel mensen worstelen met zaken als angst, schaamte, eenzaamheid of relatieproblemen. Het maakt niet uit of je problematiek voortkomt uit het heden of het verleden en zijn oorzaak vindt in je jeugd, opvoeding, school of andere levensgebeurtenissen. Alles heeft een oorzaak en zijn weerslag op je heden en je toekomst. En alles is bespreekbaar; Ben je te druk en uitgeput of verveel je je juist? Of wil je afvallen, of juist aankomen, maar geloof je net als ik, niet in diëten, omdat het je nooit het gewenste resultaat heeft geleverd?

Bij Psycholoog Almere bied ik je de mogelijkheid om in een volkomen gelijkwaardige coaching setting, gewoon eens te sparren. Onderzoek je mogelijkheden en (her)vind de motivatie om je gekozen leefstijl vol te houden. Ervaar hoe het ook anders kan, blijf bij jezelf, trek je minder aan van de mening van anderen en wordt weerbaar.

Ik nodig je uit op de praktijk van Psycholoog Almere of bijvoorbeeld tijdens een wandelsessie voor een nuchter gesprek, in vertrouwen.

Spreekt dit je aan?
Neem dan contact op met mij: 06-28168894 of met Vaya de assistente

(Her)vind de motivatie om je gekozen leefstijl vol te houden.

Heb je een (hulp)vraag?

Neem vrijblijvend contact op!

info@psycholoog-almere.nl

Bel 06 2880 1258 of stuur een whatsapp. Mocht mijn assistente Vaya niet meteen de telefoon kunnen beantwoorden, laat dan je naam en telefoonnummer achter. Zij belt je zo snel mogelijk terug.

Locaties
Filipijnenstraat 92, 1339 NX Almere-Buiten
RJH Fortuynstraat 83, 1019 WJ Amsterdam

AGB 90067803

1 + 15 =