Portret van Mathilda van Maaren

Mathilda van Maaren

Psycholoog

Samenwerken voor het beste resultaat

Om zo goed mogelijk op de diverse vragen van mijn cliënten in te kunnen spelen, werk ik samen met professionals uit aangrenzende vakgebieden. Zo probeer ik altijd de best mogelijke oplossingen te vinden voor mijn cliënten.

Henk Clemens

Lifecoach

Uit ervaring weet ik dat het heel erg kan helpen om met iemand te praten, buiten de mensen in je eigen privé kringetje om. Niet alles wat je op je pad tegen komt, kun of wil je met hen bespreken, maar je hoeft ook niet voor alles naar iemand als Mathilda, een psycholoog.

Soms zijn gewoon een paar goede gesprekken genoeg. En bij mij kun je zonder gedoe terecht. Dankzij een geprofessionaliseerde, NLP (Neuro Linguistic Programming) en Fitvak (Sport en voeding), achtergrond, in combinatie met bergen levenservaring, kun je met mij over de meest uiteenlopende zaken praten. Gewoon, op een makkelijke manier met iemand contact hebben en zonder vooroordelen kunnen praten over wat jou bezighoudt, waar je naar toe wilt en eventueel wat je tegenhoudt om daar te komen.

Lees verder

Veel mensen worstelen met zaken als angst, schaamte, eenzaamheid of relatieproblemen. Het maakt niet uit of je problematiek voortkomt uit het heden of het verleden en zijn oorzaak vindt in je jeugd, opvoeding, school of andere levensgebeurtenissen. Alles heeft een oorzaak en zijn weerslag op je heden en je toekomst. En alles is bespreekbaar; Ben je te druk en uitgeput of verveel je je juist? Of wil je afvallen, of juist aankomen, maar geloof je net als ik, niet in diëten, omdat het je nooit het gewenste resultaat heeft geleverd?

Bij Psycholoog Almere bied ik je de mogelijkheid om in een volkomen gelijkwaardige coaching setting, gewoon eens te sparren. Onderzoek je mogelijkheden en (her)vind de motivatie om je gekozen leefstijl vol te houden.

Ervaar hoe het ook anders kan, blijf bij jezelf, trek je minder aan van de mening van anderen en wordt weerbaar.
Ik nodig je uit op de praktijk van Psycholoog Almere of bijvoorbeeld tijdens een wandelsessie voor een nuchter gesprek, in vertrouwen.

Spreekt dit je aan?
Neem dan contact op met mij: 06-28168894 of met Vaya de assistente

Portretfoto Jamie Eckelboom

Jaime Eckelboom

Fysieke therapeut en Vitaliteitstherapeut

Jaime Eckelboom is actief als vitaliteitstherapeut, fysieke therapeut (massage & therapie), gedragscoach en kinder- en topsportcoach. Daarnaast werkt hij als succes & imago professional in de (top)sport en het bedrijfsleven.

De kracht van het totaal
Lieke en Jaime werken met een totaalconcept voor het halen van het beste duurzame resultaat op de onderdelen werk, algehele leefstijl, fysieke klachten, styling en (top)sport.

Hierin zijn mindset, mentale weerbaarheid, bewustwording, vitaliteit, gedrag, zelfontwikkeling, uitstraling en het werken vanuit de juiste verbinding de sleutel van hun succes.

Lees verder

Waarom een totaalconcept
Dit concept is ontstaan door een deel eigen ervaring waarin we gemerkt hebben dat combinaties maken van verschillende onderdelen om een bepaald doel te halen efficiënt werkt. Hierbij kijken we naar alles wat invloed kan hebben op jou of jouw resultaat.

Wat doen wij precies
Op dit moment zijn we met dit concept actief binnen het bedrijfsleven, scholen, horeca, (sport)organisaties en particuliere markt. Daarnaast geven wij verschillende opleidingen voor het behalen van succes of hoe je zelf echt succesvol kan worden als persoon of bedrijf.

Samen voor sneller resultaat
Wij werken met dit concept samen met mensen die wij vertrouwen, die dezelfde missie en visie delen en waar wij een goed gevoel bij hebben zoals met Psycholoog Almere.
(enter)

Door samen met Mathilda van Maaren onze krachten te bundelen zullen mensen veel sneller vooruitgaan en dat ook nog met duurzaam resultaat.

Wil je meer van ons weten of een afspraak maken? Kijk dan op www.yourtotallifestyle.nl of bel mij: 06-46159278

Portret van Audrey Willems portretfotografie

Audrey Willems

Portretfotografie

Misschien ben je afgevallen, zit je lekkerder in je vel door therapie (bij een van mijn collega’s bijvoorbeeld) en wil je deze verandering graag vastgelegd hebben in een paar prachtige fotoportretten, dan ben je bij fotografe Audrey aan het goede adres.

Persoonlijke benadering
Audrey heeft een warme, persoonlijke benadering, is discreet en staat open voor je wensen, of het nu gaat om een social media portret, een glamour shoot, een bijzonder event of een fotosessie met de hele familie. Alles is mogelijk. Fotografie vindt plaats op locatie, bij jou thuis of lekker in de buitenlucht.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Audrey of direct bellen naar 06-53636414

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op!

Locaties
Filipijnenstraat 92, 1339 NX Almere-Buiten
R.J.H. Fortuynstraat 83, 1019 WJ Amsterdam

Telefonisch bereikbaar of via Whatsapp.
06 2880 1258
info@psycholoog-almere.nl

7 + 6 =