Mathilda van Maaren

Psycholoog

Samenwerken voor het beste resultaat

Om zo goed mogelijk op de diverse vragen van mijn cliënten in te kunnen spelen, werk ik samen met professionals uit aangrenzende vakgebieden. Zo probeer ik altijd de best mogelijke oplossingen te vinden voor mijn cliënten.

Lieke van Horen

Voedingsdeskundige en vitaliteitscoach

Juiste voeding en beweging

Nadat ik een aantal jaar voor mezelf had uitgezocht en ondervonden hoe ik gezond(er) kon eten en wat dat dan voor mij opleverde, ben ik een opleiding in de voeding gaan doen.

Mijn doel is nu dat ik iedereen die ook gezond(er) wil eten te kunnen laten ervaren dat juiste voeding en voldoende beweging je veel kan opleveren.

Lees verder

Niet altijd gemakkelijk
Is het gemakkelijk om te doen? Om eerlijk te zijn, niet altijd. Zit je niet zo lekker in je vel, gebeuren er minder leuke dingen in je leven dan zijn dat de moeilijke momenten, want dan denk je ‘ach, wat maakt het uit‘.
Om hier goed mee om te gaan en te beseffen dat je juist op deze momenten goed voor jezelf moet zorgen, is best moeilijk en lukt ook niet altijd. Daarin ben ik niet heel veel anders dan een ander. Dus ik smokkel ook wel eens.

Smokkelen
Onderhand ben ik zover dat ik merk dat mijn lijf veel moeite heeft met mijn ‘smokkelmomenten’ waardoor ik dan weer snel over schakel naar mijn dagelijkse eet- en beweegpatroon. Hierdoor kan ik heerlijk uit eten gaan, makkelijker op vakantie zonder Norrit en heb ik niet snel meer een ‘griepje’. Ik ben op gezond gewicht voor mijn lichaamsbouw en lengte.

Jaime Eckelboom

Fysieke therapeut en Vitaliteitstherapeut

Totaalconcept

Ik ben zelf al meer dan 20 jaar bezig met verschillende manieren van coaching & training, waarvan ik ook veel ervaring heb opgedaan in het buitenland.

Ik ben een lange tijd ziek geweest. Tijdens die periode heb ik veel nagedacht over wat ik zou willen en kunnen betekenen voor de maatschappij. Zo kwam ik op het idee om een totaalconcept te ontwikkelen waarbij ik mensen ondersteun bij hun wens zich vitaler te voelen.

Lees verder

Bij dit totaalconcept combineren wij alles bij elkaar op de onderdelen mindset & mentale weerbaarheid, leefstijl, (top)sport, werk, voeding, styling, gedrag, fysieke klachten en persoonlijke ontwikkeling.

De kracht van het totaal
Door alles te combineren en te kijken naar alles wat invloed zou kunnen hebben op jou of jouw
resultaat worden er snellere en betere resultaten behaald.

Wat doen wij precies
Op dit moment zijn we met dit concept actief binnen het bedrijfsleven, scholen, (sport)organisaties en particuliere markt. Daarnaast geven wij verschillende opleidingen voor het behalen van succes of hoe je zelf echt succesvol kan worden als persoon of bedrijf.
Zelf ben ik werkzaam als succes & motivatie coach, psycho-gedragscoach, vitaliteitstherapeut, personal trainer plus, topsportcoach, kindercoach en fysieke therapeut.
Fysieke therapeut is een combinatie van bekkentherapie, wervelkolommassage, orthomanipultatie therapie en sportmassage om verschillende fysieke klachten te verminderen of te voorkomen (zoals problemen met je rug, nek, spieren, gewrichten, hernia, benen en bekken).

Samen voor sneller resultaat
Dit totaalconcept doen Lieke en ik samen met mensen die wij vertrouwen en waar wij een goed gevoel bij hebben zoals met Psycholoog Almere.
Door samen met Mathilda van Maaren onze krachten te bundelen zullen mensen veel sneller vooruitgaan en dat ook nog met duurzaam resultaat.

Wil je meer van ons weten of een afspraak maken? Kijk dan op www.yourtotallifestyle.nl of bel mij: 06-46159278

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op!

Je vindt ons op

Arubapier 27
1339 KA Almere-Buiten

info@psycholoog-almere.nl
06 2880 1258

15 + 14 =