Portret van Mathilda van Maaren

Mathilda van Maaren

Psycholoog

Samenwerken voor het beste resultaat

Om zo goed mogelijk op de diverse vragen van mijn cliënten in te kunnen spelen, werk ik samen met professionals uit aangrenzende vakgebieden. Zo probeer ik altijd de best mogelijke oplossingen te vinden voor mijn cliënten.

Portretfoto Lieke van Horen

Lieke van Horen

Vitaliteit- en leefstijlprofessional, stylist en voedingsspecialist

Energiek, veerkrachtig, positief, betere (sport)prestaties, gezond (gewicht), fit en onvermoeibaar. En dat met veel doorzettingsvermogen. Dat is wat optimaal vitaal betekent en waar Lieke met iedereen naar toe werkt.

Onze vitaliteit- en leefstijlprofessionals zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de algehele leefstijl en vitaliteit.

Wil jij je weerstand versterken, afvallen en meer energie? Of ervaar je klachten en heb je het idee dat je jezelf een ongezonde leefstijl hebt aangewend? Dan gaan we hier samen naar gaan kijken.

Lees verder

In deze tijd van de overvloed van informatie is het moeilijk om door de bomen het bos te zien….Waar moet ik beginnen? Hoe moet ik beginnen? Wat past nu eigenlijk het beste bij mij? Veel mensen zijn op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Iedereen is anders en daarom kijken wij samen op een positieve manier wat en welke type voeding precies bij jou zou passen om succes te behalen.

Vitaliteit- en leefstijlcoaching

Met deze coaching zullen we ons o.a. focussen op het creëren van een sterke weerstand en motivatie, meer energie, fit en gezond gewicht, juiste mindset, bewustwording en minder stress.

Styling

Wat voor gevoel krijg je als iemand tegen je zegt: wat zie je er leuk uit! Of wat zit je haar mooi of wat een leuke schoenen heb je aan….Juist dat voelt fijn, daar word je blij van, dat maakt een saaie regenachtige dag iets zonniger.

Het doet wat met je in de positieve zin, dit is waar ik graag met mensen naar kijk, wie ben jij en welke stijl past bij jou?…. Een ieder is uniek en daardoor heeft ieder zijn unieke stijl waar hij/zij zich prettig bij voelt

Voel jij je prettig, dan straal je dat ook uit!

Portretfoto Jamie Eckelboom

Jaime Eckelboom

Fysieke therapeut en Vitaliteitstherapeut

Jaime Eckelboom is actief als vitaliteitstherapeut, fysieke therapeut (massage & therapie), gedragscoach en kinder- en topsportcoach. Daarnaast werkt hij als succes & imago professional in de (top)sport en het bedrijfsleven.

De kracht van het totaal
Lieke en Jaime werken met een totaalconcept voor het halen van het beste duurzame resultaat op de onderdelen werk, algehele leefstijl, fysieke klachten, styling en (top)sport.

Hierin zijn mindset, mentale weerbaarheid, bewustwording, vitaliteit, gedrag, zelfontwikkeling, uitstraling en het werken vanuit de juiste verbinding de sleutel van hun succes.

Lees verder

Waarom een totaalconcept
Dit concept is ontstaan door een deel eigen ervaring waarin we gemerkt hebben dat combinaties maken van verschillende onderdelen om een bepaald doel te halen efficiënt werkt. Hierbij kijken we naar alles wat invloed kan hebben op jou of jouw resultaat.

Wat doen wij precies
Op dit moment zijn we met dit concept actief binnen het bedrijfsleven, scholen, horeca, (sport)organisaties en particuliere markt. Daarnaast geven wij verschillende opleidingen voor het behalen van succes of hoe je zelf echt succesvol kan worden als persoon of bedrijf.

Samen voor sneller resultaat
Wij werken met dit concept samen met mensen die wij vertrouwen, die dezelfde missie en visie delen en waar wij een goed gevoel bij hebben zoals met Psycholoog Almere.
(enter)

Door samen met Mathilda van Maaren onze krachten te bundelen zullen mensen veel sneller vooruitgaan en dat ook nog met duurzaam resultaat.

Wil je meer van ons weten of een afspraak maken? Kijk dan op www.yourtotallifestyle.nl of bel mij: 06-46159278

Portret van Audrey Willems portretfotografie

Audrey Willems

Portretfotografie

Misschien ben je afgevallen, zit je lekkerder in je vel door therapie (bij een van mijn collega’s bijvoorbeeld) en wil je deze verandering graag vastgelegd hebben in een paar prachtige fotoportretten, dan ben je bij fotografe Audrey aan het goede adres.

Persoonlijke benadering
Audrey heeft een warme, persoonlijke benadering, is discreet en staat open voor je wensen, of het nu gaat om een social media portret, een glamour shoot, een bijzonder event of een fotosessie met de hele familie. Alles is mogelijk. Fotografie vindt plaats op locatie, bij jou thuis of lekker in de buitenlucht.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Audrey of direct bellen naar 06-53636414

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op!

Locaties
Filipijnenstraat 92, 1339 NX Almere-Buiten
R.J.H. Fortuynstraat 83, 1019WJ AMsterdam

Telefonisch bereikbaar of via whatsapp.
06 2880 1258
info@psycholoog-almere.nl

4 + 10 =