Mathilda van Maaren

Psycholoog

Samenwerken voor het beste resultaat

Om zo goed mogelijk op de diverse vragen van mijn cliënten in te kunnen spelen, werk ik samen met professionals uit aangrenzende vakgebieden. Zo probeer ik altijd de best mogelijke oplossingen te vinden voor mijn cliënten.

Henk Clemens

Lifecoach

Uit ervaring weet ik dat het heel erg kan helpen om met iemand te praten, buiten de mensen in je eigen privé kringetje om. Niet alles wat je op je pad tegen komt, kun of wil je met hen bespreken, maar je hoeft ook niet voor alles naar iemand als Mathilda, een psycholoog.

Soms zijn gewoon een paar goede gesprekken genoeg. En bij mij kun je zonder gedoe terecht. Dankzij een geprofessionaliseerde, NLP (Neuro Linguistic Programming) en Fitvak (Sport en voeding), achtergrond, in combinatie met bergen levenservaring, kun je met mij over de meest uiteenlopende zaken praten. Gewoon, op een makkelijke manier met iemand contact hebben en zonder vooroordelen kunnen praten over wat jou bezighoudt, waar je naar toe wilt en eventueel wat je tegenhoudt om daar te komen.

Lees verder

Veel mensen worstelen met zaken als angst, schaamte, eenzaamheid of relatieproblemen. Het maakt niet uit of je problematiek voortkomt uit het heden of het verleden en zijn oorzaak vindt in je jeugd, opvoeding, school of andere levensgebeurtenissen. Alles heeft een oorzaak en zijn weerslag op je heden en je toekomst. En alles is bespreekbaar; Ben je te druk en uitgeput of verveel je je juist? Of wil je afvallen, of juist aankomen, maar geloof je net als ik, niet in diëten, omdat het je nooit het gewenste resultaat heeft geleverd?

Bij Psycholoog Almere bied ik je de mogelijkheid om in een volkomen gelijkwaardige coaching setting, gewoon eens te sparren. Onderzoek je mogelijkheden en (her)vind de motivatie om je gekozen leefstijl vol te houden.

Ervaar hoe het ook anders kan, blijf bij jezelf, trek je minder aan van de mening van anderen en wordt weerbaar.
Ik nodig je uit op de praktijk van Psycholoog Almere of bijvoorbeeld tijdens een wandelsessie voor een nuchter gesprek, in vertrouwen.

Spreekt dit je aan?
Neem dan contact op met mij: 06-28168894 of met Vaya de assistente

Annemieke de Waal

Spirituele coach

Voel jij je ook wel eens overprikkeld, niet gezien, uit balans of niet goed genoeg? Worstel je met de vraag wie ben je nou echt en wat heb je nodig? Ik laat mensen in verbinding komen met zichzelf zodat ze weer in balans komen.

Nieuwsgierig naar wat intuïtief coachen voor jou kan betekenen?
Of past een spiritueel consult meer bij jou?
Een spiritueel consult waarbij ik contact maak met jouw energieveld en een liefdevolle boodschap voor jou doorkrijg van de spirituele wereld of overleden dierbare?
Kijk dan op mijn website

Spreekt dit je aan?
Neem dan contact op met mij: 06-50657662 of stuur een mail naar dewaalannemieke@gmail.com Praktijk gelegen in Lelystad

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op!

Locaties
Filipijnenstraat 92, 1339 NX Almere-Buiten
R.J.H. Fortuynstraat 83, 1019 WJ Amsterdam

Telefonisch bereikbaar of via Whatsapp.
06 2880 1258
info@psycholoog-almere.nl

7 + 15 =